Spreng in the picture

Spreng in the picture

Hollywood kwam naar Heerde deze week! Basisschool De Spreng veranderde in een filmset en de leerlingen vormden de crew én de cast van een heuse De Spreng-film. Onder begeleiding van Esmay Groot Koerkamp van StudioZ filmde elke klas een eigen deel en na de montage vormt dat straks een complete film. De favoriete knuffels van groep 1/2 kregen een gastrol en zijn door de kleuters levensgroot in beeld gebracht. In groep 3/4, waar letters het hele jaar de hoofdrol spelen, kwamen ze nu tot leven. Met zelfgemaakte animaties maakten de leerlingen bewegende teksten, die straks in de video te zien zijn. Groep 5/6 knalde van het scherm met verschillende special effects. De stunts zagen er op het scherm heel gevaarlijk uit, maar in Hollywood is niets wat het lijkt.

 

 

De leerlingen uit groep 7/8 namen de vlogs voor hun rekening. Zij brachten in beeld hoe een ‘normale’ dag op de school verloopt. En dat kan zo maar best spannend zijn, want het bruist op De Spreng!

Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom dan naar de afsluiting van onze themaweken van ‘The Spreng in the picture’ op 8 april. We rollen de rode loper voor u uit!

Previous Article Bewegend leren bij de kleuters en groep 3-4
Next Article Afsluiting projectweken