Natuurlijk

in

beweging

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Ons gebouw en schoolplein

Onze school is als zelfstandige school gehuisvest in het fijne en moderne Brede Schoolgebouw De Rhijnsberg. In dit gebouw is alles aanwezig voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar: kinderopvang, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en onze leuke school natuurlijk. 

Leerplein onderbouw

We hebben een mooi ruim leerplein met materialen speciaal geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m 3. Het leerplein bestaat uit twee klaslokalen en een hal, waar verschillende ontwikkelingsgebieden aangeboden worden, zoals taal-lezen, bouwen, creatieve werkvormen en rekenen/getallen. 

De kinderen kiezen op het digikeuzebord en gaan soms leerkrachtgebonden (in een zgn. 'kleine kring' waar een instructiemoment plaatsvindt), maar meestal zelfstandig aan de slag. De diverse materialen zijn zelfcorrigerend; dat wil zeggen dat een kind meteen ziet of het een oefening goed of niet goed heeft gedaan (zoals bijvoorbeeld bij een puzzel). 

 

Binnentuin en dakterras

Wij zijn de trotse bezitters van een mooie binnentuin en een prachtig dakterras waar we samen onze plantjes en dieren verzorgen! De leerlingen  leren ook graag lekker buiten op ons ruime dakterras of in de binnentuin. 

 

 

Wilt u onze school graag in het echt bekijken? U bent van harte welkom!
Op deze pagina kunt u een afspraak maken.

Sociale media

Volg ons voor het allerlaatste nieuws ook op onze Facebook pagina.

en ook op onze Instagram